Wat mag je verwachten van de persoonlijke sessies van MindCreatie

We werken samen in een omgeving waar je veilig voelt en waar je helemaal jezelf mag en kan zijn. Wat we bespreken, alle informatie over jou en alle oefeningen zullen met de juiste aandacht en het juiste vertrouwen worden omgegaan.

We werken op basis van gelijkwaardigheid. Ik help en begeleid mensen. Zie het maar dat ik kan faciliteren bij jouw vraag. Ik heb de oplossing niet. We kunnen wel samen naar de oplossing werken. Vanuit rust, kalmte en vertrouwen en een grote glimlach.

Mijn doel is om jou inzichten en handvatten te geven zodat je zelf in je eigen kracht staat om zelf je doelen te halen. Mensen helpen te verbinden met hun eigen kracht, zodat ze van daaruit vrij kunnen leven, werken en ondernemen.

Jouw verandering start met een intakegesprek. In dit gesprek bespreken we samen waar je staat en wat je vraag of je doel is. Als we iets voor elkaar kunnen betekenen dan maken we samen een plan van aanpak dat bij jou past. Een traject van 5 tot 10 sessies kan al zoveel verandering brengen. Verandering dat voor jou werkt. Dat zorgt dat jij weer volop in beweging komt.