Hieronder extra informatie (alleen als je tijd hebt)...

Mijn achtergrond

Geboren als hoogsensitief mens met paranormale talenten. Als kind was ik bewust van het groter plaatje. Ik wist waar ik vandaan kwam, waar ik stond en waar ik naar toe bewoog. Paranormaal is in mijn beleving een talent voorbij wat normaal wordt gezien. Iedereen heeft dit talent. Een van mijn talenten is dat ik kan intunen in de ander. Ik voel wat er leeft en speelt bij deze persoon. Ik zie helder bij bepaalde personen direct wat ze nodig hebben.

Mijn capaciteiten heb ik pas als volwassen persoon echt kunnen ontwikkelen en toepassen. Zowel bij mezelf als bij anderen. Het was voor mij een proces met heel veel hulp, begeleiding en opleidingen en cursussen om dit te laten werken voor mij. In plaats dat het tegen me ging werken.

Voorheen werkte mijn hooggevoeligheid mij vaak tegen omdat ik geen stevige en gegronde basis had. Met de juiste begeleiding heb ik nu wel een gezonde basis. Dat ik met beide benen stevig op de grond sta. Helemaal gegrond. Dat ik helemaal verankerd ben in en met mijn lichaam, met een open hart en volop in verbinding met mijn intuïtie.

Juiste begeleiding

Terugkijkend op mijn leven, zou ik met de juiste begeleiding een totaal andere mindset hebben gehad. Met deze mindset zou ik doelgerichter en met hele andere prioriteiten mijn leven hebben ingericht.

Met de juiste aandacht mijn doelen kiezen. Bewuster naar doelen werken en daardoor ook gerichte keuzes maken voor essentiële zaken. Keuzes die voor mij persoonlijk heel belangrijk zijn en waar ik 100% achter wil staan.

Doelgericht naar de toekomst werken en juist ook heel bewust en gefocussed aanwezig zijn in het hier & nu.

Met de juiste begeleiding zou ik ook de kracht van mijn talenten hebben kunnen begrijpen. En, deze niet als iets vanzelfsprekends te zien en er achteloos mee om te gaan. Achteraf besef ik dat het ook een talent is om in te zien wat goed voor je is. Door dit in te zien ben je in staat je talenten, doelen en situaties op de juiste waarde in te schatten.

Dit zou in mijn geval gezorgd hebben voor minder obstakels en andere wegomleidingen. Misschien was zelfs mijn burn-out te vermijden geweest. Voor mijn gevoel liep ik stap voor stap richting mijn eigen diepte punt.

Van energie-slurpers naar energie-gevers

Vanuit een burn-out situatie zocht ik hulp. Wat heeft gezorgd dat ik in deze situatie ben gekomen? Eenmaal helder waar ik stond kon ik mijn aandacht richten om hieruit te komen. Om naar een neutrale situatie te werken, waar ik helder en met voldoende energie weer volledig kan functioneren.

Door ruimte te maken in mijn dagelijkse leven en mezelf als prioriteit te maken. Door helder en bewust aanwezig te zijn. Door me te verbinden met mezelf. Door letterlijk te leven vanuit mijn hart. Door het doorleven en doorvoelen zonder weerstand en zonder oordeel gebeurde iets bijzonders. Mijn weg ging na al die jaren weer duidelijk omhoog.

De korte versie: mijn weg omhoog was een heel mooi en bijzonder proces. Het proces waar jezelf meebeweegt met de flow van het leven. Waarin je levensweg stap voor stap duidelijk wordt. Het leven ontvouwt zich voor je. Het leven stuurt je die richting op naar jouw beste versie. Een toestand van gemak. Van moeiteloosheid, zonder zorgen en altijd een of twee stappen voor. Dit heb ik ervaren als een heel mooie transformatie.

Een proces en een transformatie dat ik anderen ook gun. Wel met iets minder hobbels en omwegen, zeg maar…